Home

[bookly-form]

 

 

We werken zonder afspraak 😊

In leiden zijn we open op donderdag, vrijdag en zaterdag! 

Door drukte heeft het geen zin om te bellen

sorry hiervoor 🤷🏼‍♀️

vragen kunt u stellen via de mail  😊

Neem geen kleine kinderen mee naar de studio.

 

Voor Alphen aan den Rijn kunt u een sms sturen voor het maken van een afspraak.

Website in:

Piercing of Microdermal?

Body Creation heeft het piercen van een heel andere zijde benaderd en maakt door de huiselijke sfeer en klinische werkwijze een piercing voor een veel bredere groep mensen toegankelijk.      

In de professioneel ingerichte studio wordt er in een ontspannen sfeer met de klant besproken wat de wensen van de klant zijn en worden de mogelijkheden doorgenomen. Het plaatsen van de piercing gebeurt zonder vreemde toeschouwers op een hygiënische manier volgens de richtlijnen van de GGD. Zo wordt na elke behandeling het materiaal opnieuw gesteriliseerd en wordt elke naald eenmalig gebruikt. Er wordt niet gewerkt met chirurgisch staal omdat dit bij veel mensen allergische reacties op kan wekken. Bij Body Creation wordt uitsluitend gewerkt met titanium. Dit is een non allergisch metaal.
Is de piercing eenmaal geplaatst, volgt er een uitgebreide uitleg over de nazorg. Het goed verzorgen van het lichaam is essentieel voor het mooi houden van de piercing en het lichaam.
 
Je gaat goed geïnformeerd de deur uit met een product om de piercing mee schoon te maken. Dat zit bij de prijs inbegrepen. 

De microdermal is een oppervlakte piercing. Een klein titanium plaatje wordt onder de huid aangebracht. Daarop zit een staafje met inwendig schroefdraad waar je allerlei leuke plaatjes of steentjes in kan schroeven.  

 

De uitgebreide nazorg stopt niet bij de deur. Als de klant naderhand nog vragen heeft of een piercing wil laten vervangen kan de klant altijd langs komen of mailen, u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

 

Gecontroleerd en

goedgekeurd door de GGD!

 

 

 

 

 

Privacy Verklaring

Like Body Creation op facebook

Facebook